ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στα Χανιά, επί της οδού Θεοτοκοπούλου που είναι ένα από τα στενά που διατρέχουν την Παλιά Πόλη από τον Βορρά έως τον Νότο. Κατά μήκος της έχουν διατηρηθεί πολλά κλασικά κτίρια με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική της Παλιάς Πόλης.

Το Κτίριο

Σε ένα οικογενειακό κτίριο του 16ου αιώνα αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια εκ βάθρων ανακαίνιση με σκοπό να αναπαράξουμε τον νεοκλασικό αρχοντικό χαρακτήρα της περιοχής.

Έτσι διατηρήσαμε την χαρακτηριστική νεοκλασική του αρχιτεκτονική και επιλέξαμε κλασικά έπιπλα σε μοντέρνα εκδοχή, στρώματα Coco Mat, design κομμάτια για την εσωτερική διακόσμηση και ποιοτικά υλικά που προσδίδουν αξία στην διαμονή των επισκεπτών μας.

Τα Δωμάτια

Επιλέξαμε να δημιουργήσουμε έναν ξενώνα με τέσσερις σουίτες και ένα κλασικό δίκλινο δωμάτιο έχοντας δώσει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και είμαστε σίγουροι πως η αισθητική του ξενοδοχείου μας σε συνδυασμό με την κρητική μας φιλοξενία θα κάνουν την διαμονή σας στα Χανιά μια αξέχαστη εμπειρία!

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στις περιγραφές των δωματίων αναγράφουμε και τα καθαρά τετραγωνικά τους προκειμένου να έχετε μια σωστή εικόνα του χώρου διαμονής σας και πως σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου μας υπάρχει πρόσβαση σε δωρεάν Wi-Fi.

Η βασική μας προσπάθεια ως οικοδεσπότες σας είναι να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε καλή σχέση ποιότητας και τιμής για να μείνετε ευχαριστημένοι από την διαμονή σας στον ξενώνα μας.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά για να γνωρίσετε την κρητική φιλοξενία!

Έλεγχος Διαθεσιμότητας

1
1 1