Covid 19 update

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2020

Αγαπητοί ταξιδιώτες, συνεργάτες και φίλοι,

Η νέα πραγματικότητα, η εξάπλωση του COVID-19 επιτάσσει πρόσθετα προληπτικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Για το ξενώνα , η προάσπιση της δημόσιας υγείας και της υγείας των επισκεπτών, των εργαζόμενων και των συνεργατών μας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Γι’ αυτό εργαζόμαστε μεθοδικά, ώστε να μπορέσουμε να σας παράσχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον διακοπών και χαλάρωσης, καθώς και τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.

Προς το παρόν στην Κρήτη τα επίσημα κρούσματα COVID-19 ήταν λίγα και ευχόμαστε αυτό να μην αλλάξει στο επόμενο διάστημα. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τηρούμε με ευλάβεια τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ελληνικών Αρχών.

Προετοιμαζόμαστε συστηματικά για την στιγμή που θα σας καλωσορίσουμε .

Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει αυτή τη σελίδα με αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες για την πολιτική του ξενοδοχείου μας λόγω του κορωνοϊού, η οποία θα ανανεώνεται ανάλογα με τις εξελίξεις. 

 

ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το ξενοδοχείο μας είναι στη διαδικασία της συμμόρφωσης με τα νέα  υγειονομικά πρωτόκολλα  και εντός των ημερών , θα λάβει την πιστοποίηση.

Έχουμε δημιουργήσει ειδική  ομάδα διαχείρισης Covid-19  στην οποία συμπεριλαμβάνεται, γιατρός εξειδικευμένος στον Covid-19 και η οποία επιβλέπει την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του ξενώνα μας, δίνει οδηγίες και κατευθύνει το προσωπικό εφόσον χρειάζεται, σύμφωνα με τις οδηγίες των Αρχών.

 Όλο μας το προσωπικό εκπαιδεύεται σύμφωνα με τις οδηγίες του παγκόσμιου οργανισμού και των υγειονομικών πρωτόκολλων και του παρέχουμε όλα τα μέσα ατομικής προστασίας που απαιτούνται .

Με στόχο να επιτύχουμε τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής, έχουμε συνάψει συνεργασία με πιστοποιημένη εταιρία, με σκοπό την υγειονομική θωράκιση του ξενοδοχείου σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα και την πιστοποίηση των πρακτικών που ακολουθούμε, αλλά και την μεθοδική εκπαίδευση του προσωπικού μας.

 

ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

Ήδη έχουμε εφαρμόσει τη διαδικασία on line check in.

Check in ώρα: 15:00

Check out ώρα : 11:00

Όλες οι κάρτες των δωματίων απολυμαίνονται πριν σας τις  παραδώσουμε.

Στο χώρο της υποδοχής υπάρχουν συσκευές απολύμανσης χεριών, μέσα ατομικής προστασίας: γάντια και μάσκες .

Όλοι οι συνεργάτες μας που εισέρχονται στο ξενοδοχείο , θερμομετρούνται πριν την είσοδό τους και επιτρέπονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας.

Ο χώρος της υποδοχής απολυμαίνεται 2 φορές τη μέρα με τη χρήση ατμοκαθαριστή.

 

 ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ & ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑ

Για την ασφάλεια όλων μας, έχουμε υιοθετήσει πολύ αυστηρό καθεστώς καθαρισμού και διεξοδικής απολύμανσης σε όλα τα δωμάτια. Τα δωμάτια απολυμαίνονται  πριν υποδεχτούν τους επόμενους επισκέπτες. 

Το προσωπικό του τμήματος οροφοκομίας είναι ιδιαίτερα εκπαιδευμένο στον  τρόπο καθαρισμού και απολύμανσης των δωματίων με συνεχείς εκπαιδεύσεις που πραγματοποιούμε .

Σε όλα τα δωμάτια παρέχουμε σταθερή συσκευή για την απολύμανση των χεριών.

Όλα τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούμαι είναι εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για την αποτελεσματική  χρήση τους.

Λόγω των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων , θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι για να καθαρίσουμε το δωμάτιο σας και να αλλάξουμε τα λινά , θα πρέπει να γίνει μετά από απαίτησή σας.

Όλα τα παραπάνω δύναται να αναθεωρηθούν βάσει νέων δεδομένων

 

Ασφάλεια του Νερού και Αποφυγή της Legionella

  1. Όλα τα συστήματα νερού έχουν απολυμανθεί και ελεγχθεί για τη διατήρηση του κατάλληλου επιπέδου απολύμανσης.
  2. Η ποιότητα της σύστασης του νερού έχει ελεγχθεί εργαστηριακά για τα χημικά χαρακτηριστικά της.

 

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε τους νέους κανονισμούς που έχουν θεσπιστεί για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας. Η διασφάλιση της υγείας είναι ο βασικός γνώμονας βάσει του οποίου εργαζόμαστε όλο αυτό τον καιρό.

Έλεγχος Διαθεσιμότητας

1
1 1